Om oss

David Jonsson

Grundare och VD David har flerårig erfarenhet från fönsterbranschen och är ett veritabelt uppslagsverk när det kommer till fönster och fönsterbyten. Kontakta David här:

15 + 7 =

Jag har jobbat inom fönsterbranschen i 5 år och har sålt fönster främst i Norr-och Västerbotten. Mina resor har varit både långa och dyra vilket kunderna fått betala med alldeles för höga priser. Efter ett resultatlöst kundbesök 12 mil bort bestämde jag mig för att det inte går att fortsätta jobba som en dammsugarförsäljare från 60-talet. Dessutom var jag inte den enda fönstersäljaren i Norr- och Västerbotten utan på varje jobb var det ca fem olika företag som ville lämna pris. Detta medförde att fyra säljare hade kört med sina tjänstebilar och offrat sin arbetstid alldeles i onödan vilket i slutändan blir mycket dyrt för kunden.

Av dessa företag som åker runt och lämnar priser fanns/finns det fönsterfirmor som inte specificerade sina offerter särskilt noga eftersom att det då är lättare att fuska med rotavdraget utan att kunden märker det. Ofta angavs bara ett slutpris inte någon närmare presentation på vad som var fönster, material och arbete. Ett alldeles utmärkt sätt att lura staten och kunden på pengar.

En annan sak som jag ofta reflekterade över var varför mina kundmöten nästan bara var hos äldre personer. Behöver inga födda på -70,-80 eller -90 talet byta fönster? Efter lite research kom jag fram till att yngre personer gärna kollar en del på webben innan de ringer en tidskrävande säljare.
Nu har vi startat Fönsterverket där du som kund kan göra din egen offert på fönsterbytet och få ett pris direkt på webben. Och vi samarbetar med montörer och snickare över hela landet!

Vi har alltså:

  • kapat bort resorna
  • kapat bort tjänstebilarna
  • kapat bort säljarna
  • kapat bort tiden som säljaren tar från kunderna
  • kapat bort säljarsnacket
  • kapat bort dörrknackningen
  • kapat bort säljarens kaffedrickande hos kunden.

Vi har som mål att erbjuda ett enkelt och transparent fönsterbyte till ett attraktivt pris och utan Hokus Pokus angående ROT-avdraget. Kunderna skall alltid veta vad de betalar för.

Hos oss kan du som kund enkelt konkurrensutsätta din offert som du fått av någon annan fönstersäljare och om du vill genomföra monteringen på egen hand går det även bra att endast beställa fönster och fönsterdörrar av oss.

/David Jonsson, Grundare och VD