Så funkar fönsterverket

Med vår online-tjänst har det aldrig varit enklare att byta fönster!

0

Mät och få prisförlsag

Du mäter själv dina fönster och fyller i måtten i Fönsterverkets webbverktyg. Du får direkt prisförslag från Sveriges största fönstertillverkare. Samtliga priser är totalpriser – inklusive montering och ROT-avdrag

Anmäl intresse

När du valt fönsterleverantör binder du dig inte, du skickar enbart in en intresseanmälan. En av våra duktiga fönsterkonsulter kontaktar dig inom kort och hjälper dig vidare.

Professionell hjälp

Om du har valt monterat ock klart gör montören ett hembesök och hjälper dig med kontrollmätning för att säkerställa att din beställning är korrekt. Då har du även möjlighet att göra eventuella justeringar och tillägg som inte ingår i Fönsterverkets uppdrag.

Order & Leverans

Du bekräftar slutpriset och beställningen läggs. Dina fönster levereras och monteras. När jobbet är klart får du en faktura från Fönsterverket.


Fönsterverket är en ny unik webbtjänst för dig som vill köpa nya fönster – snabbt, enkelt och tryggt. Med Fönsterverket kan du jämföra priser från olika fönstertillverkare utifrån de önskemål och behov du har.

Att köpa nya fönster har aldrig varit enklare: du fyller själv i måtten på dina fönster i Fönsterverkets webbverktyg och du får direkt ett prisförslag från Sveriges största fönstertillverkare. Väljer du att gå vidare och beställer dina fönster med montage, kommer en auktoriserad fönstermontör hem till dig för kontrollmätning av dina fönster – allt för att ditt val av Fönsterverket ska kännas både tryggt och säkert. Därefter gör ni tillsammans en skarp beställning.

Fönsterverkets fördelar

Med Fönsterverket sparar du tid och pengar då du slipper kontakta och få prisförslag från flera olika fönsterleverantörer. Istället ger vi dig en snabb överblick över alla kostnader och du kan direkt jämföra de olika leverantörernas erbjudanden. Priserna innehåller kostnader för fönster, frakt, montage och eventuella invändiga tillbehör. Då en auktoriserad fönstermontör kontrollmäter dina fönster innan montering kan du känna dig trygg med att din beställning blir rätt, och att det inte tillkommer några kostnader utöver det som är överenskommet vid beställningen. Du får alltid fast pris, inklusive ROT-avdrag, på fönsterbytet och en faktura för alla kostnader.